Links van uw Juwelier in Hoorn

Dit Domein en deze website (in uw eigen vorm) is Te Koop via

Links

Mijn Websites

LinkExchange

Meer info over onderstaande Service vindt je op iGer.nl - LinkExchange.

Links - Fietsen, Camping, Pondjes

Erik Perk is een zeer gemotiveerde Reiziger en Tekstschrijver op internet vanaf 1998 tot op heden. Hij heeft meer dan 1.200 artikelen geschreven op verschillende websites en heeft veel ervaring in het opstellen van sterke SEO teksten. Hij is in het verre verleden begonnen als Blogger op Punt.nl en nu nog actief op diverse websites. De domeinen hebben de volgende LinkExchange Links:

 1. TuinPlantenIndex.nl - De Tuinplanten Index van Nederland.
 2. OutdoorIndex.nl - Uw Startpagina voor Camping, Wandelen, Fietsen etc.
 3. HetOudeGesticht.nl - Het Digitale Psychiatrie Museum.
 4. Tekstschrijver4u.nl - Uw Tekstschrijver en SEO Specialist.
 5. ErikPerk.nl - Contact domein van Erik Perk.
 6. NetPerk.nl - Forward.

Links - Wik Pijper

Wik Pijper kan woorden omschreven als een Bijzonder gespiegeld Mens, Auteur, Dichter, Fotograaf en des meers. Hij plaatst bijna elke dag een Blog met zeer bijzondere teksten en foto's. Hij is inmiddels toe aan zijn tweede website want de eerste bewaarde website WiksVerleden.nl was volledig vol met maar liefst 5.261 Journalistieke Blogs, 13.681 foto's en 1.389 reacties. De domeinen hebben de volgende LinkExchange Links:

 1. WiksWegen.nl - Wik Pijper - Blog en Fotograaf Alkmaar.
 2. WiksVerleden.nl - Archief van Wik Pijper t/m 17 mei 2023.
 3. WikPijper.nl - Contact domein van Wik Pijper.

Links - Louk en Renee

De bijzondere belevenissen van Louk en Renee worden omschreven in de diverse kleurrijke artikelen op hun website. Ook de vele reizen over de hele wereld krijgen de volledige aandacht via de vele duizenden mooie foto's. De domeinen hebben de volgende LinkExchange Links:

 1. Numwave.nl - Louk en Renee - Reis, Foto en Video Website.
 2. LoukNuman.nl - Contact domein van Louk Numan.
 3. VetPret.nl - Forward.

Links - René Louman

René Louman is een al tientallen jaren Bekende en Geprezen Straatfotograaf in Amsterdam. Hij plaatst bijna elka dag zijn mooiste 20 foto's. Hij is inmiddels toe aan zijn tweede website want de eerste bewaarde website was volledig vol met maar liefst 4.500 Journalistieke Blogs en 38.361 foto's. De domeinen hebben de volgende LinkExchange Links:

 1. DagboekVanEenFotoGek.nl - René Louman - Straatfotografie Amsterdam.
 2. ReneLouman.nl - Contact domein van René Louman.

Links - Eveline van Dijck

Eveline verzorgd audio visuele producties & advies. Ze is een All round programmamaker, eindredacteur en documentairemaker. Naast één camera-regie heeft ze ervaring met meer-cameraregie / studio regie. Ze werkte bijna 30 jaar voor de publieke omroep waarvan de langste tijd voor omroep HUMAN. Ze besloot zich – gezien het sterk veranderde medialandschap – medio 2014 met haar ZZP bedrijf YOYmedia te gaan richten op het maken en produceren van korte video’s voor social media gebruik. De domeinen hebben de volgende LinkExchange Links:

 1. YOYMedia.nl - Eveline van Dijck - Audio visuele producties & advies.
 2. EvelineVanDijck.nl - Contact domein van Eveline van Dijck.

Links - Jean Wiermans

Jean zijn gedichten (in het Nederlands en Duits) heeft hij in de afgelopen 10 jaar uitgebracht d.m.v. privé-drukken. In december 2019 voor het eerst in de vorm van een gedichtenbundel met een officiële boekuitgave met ISBN-nummer: Vliegen op de Dag van Vandaag. De domeinen hebben de volgende LinkExchange Links:

 1. GedichtIndex.nl - Jean Wiermans - Auteur van Poëzie en Artikelen.
 2. JeanWiermans.nl - Contact domein van Jean Wiermans.

Links - iGer.nl

iGer is in het jaar 2003 in Hoorn (Noord-Holland) ontstaan nadat er voor diverse deelnemers Vrijblijvende ICT Hulp werd geboden. Momenteel verzorgd iGer aanmaak en onderhoud van Domeinen, Hosting, Websites en aanvullende ICT diensten. De domeinen hebben de volgende LinkExchange Links:

 1. iGer.nl - ICT Services - Domeinen, Hosting, Websites - Vrijblijvende hulp.
 2. iDaxz.nl - ICT Services - Oefen Website.
 3. InfoHoorn.nl - Informatie over Hoorn.
 4. JuwelierHoorn.nl - Juweliers in Hoorn met Ambacht en Vakmanschap.
Link Versie: 24-07-2023